Usein kysyttyä

Käykö teille liikuntasetelit?

Otamme vastaan seuraavia maksutapoja käteisen lisäksi:

  • Smartum: Liikunta,- ja kulttuuri
  • Edenred: virike,- ja lounassetelit
  • Eazybreak
  • E-passi
  • Tyky-seteli


Saako seikkailupuistossa tupakoida?

Tupakointi on sallittua ainoastaan niillä merkatuilla paikoilla ja ilman valjaita.


Voinko nauttia omia eväitä puistossa?

Omien eväiden nauttiminen puistossa on sallittua. Ravintolassa ja sen terassilla sijaitsevat asiakaspaikat on tarkoitettu ensisijaisesti ravintolan asiakkaille.


Saako puistosta virvokkeita ja syötävää?

Alueella sijaitsevasta ravintolasta saa virvokkeita, makeaa sekä ruokaa.


Voinko seikkailla jos olen raskaana?

Valitettavasti et voi seikkailla jos olet raskaana.


Voinko siirtyä suoraan seikkailuradoille käymättä harjoitusrataa, jos olen käynyt jossain toisessa puistossa jo aiemmin? Entä jos olen käynyt seikkailupuisto Huikeessa?

Se ei valitettavasti ole mahdollista kummassakaan tapauksessa. Seikkailupuistojen ja niiden turvalaitteiden välillä on eroavaisuuksia. Meidän tulee aina varmistua harjoitusradalla, että olet ymmärtänyt Seikkailupuisto Huikeen turvalaitteiden toimivuuden ja säännöt. Teemme saman varmistuksen jokaisella kerralla, vaikka olisit seikkaillut meillä aiemmin.


Voinko pitää taukoa kiipeilystä?

Voit pitää tauon mutta toivomme, että ruokailu yms. tehdään vasta seikkailujen jälkeen. Valjaat saa olla taukotelineessä max. 15min.


Pääsenkö takaisin kiipeilemään samana päivänä vaikka palauttaisin valjaat?

Seikkailulipun voimassaolo päättyy kun luovutat varusteet ja poistut alueelta. Tämä koskee myös alueen mökkikohteissa majoittuvia.


Saanko käydä kesken seikkailun puiston ulkopuolella ja palata takaisin?

Voit pitää taukoa mutta et saa lähteä pois alueelta. Huomioi kuitenkin, että tauon pituus tulisi olla max. 15min. Seikkailulipun voimassaolo päättyy kun luovutat varusteet ja poistut alueelta.


Saanko ostaa lipun pelkästään yhdelle radalle?

Pääsyliput myydään aina koko radalle pituuden mukaan. Jos olet yli 110cm, mutta alle 130 cm voit seikkailla Vihreillä radoilla (5 kpl). Jos olet yli 130 cm, voit seikkailla myös sinisillä radoilla (4 kpl). Mustalle radalle vaatimuksena on hyvä peruskunto ja minimissään 150 cm pituusraja.


Kenelle Musta rata soveltuu?

Musta rata soveltuu hyväkuntoisille seikkailijoille. Suosittelemme jättämään Mustan radan välistä jos epäilet suorituskykyäsi.


Mitä eroa on Helpoilla (Vihreät) ja Keskivaikella (Siniset) radoilla?

Helpot radat ovat niin sanottuja koko perheen ratoja. Radat on rakennettu puihin 1-5 metrin korkeuteen, joten omia rajoja on hyvä lähteä kokeilemaan helposta radoista. Minimimitta Huikeen vihreille radoille on 110 cm. Siniset radat on rakennettu 4-13 metrin korkeuteen. Radoilta löytyy sopivasti haastetta, sekä huippusuositut vaijeriliukumaratoonit. Hyväkuntoisille seikkailijoille tarkoitettu Musta rata haastaa selkeästi enemmän seikkailijan fysiikkaa. Minimitta sinisille Seikkailuradoille on 130 cm ja mustalle radalle 150 cm.


Paljonko minun tulee varata aikaa köysiseikkailuradoille?

Köysiseikkailuradoille suosittelemme varaamaan aikaa vähintään 3 tuntia (sisältää alkuopastuksen ja harjoitusradan, kiireaikana voi olla että tarvitset enemmän aikaa).


Saanko käyttää omia varusteita?

Meillä seikkaillaan vain Seikkailupuisto Huikeen varusteilla.


Saanko käyttää kypäräkameraa?

Kypäräkameran käyttö on sallittua.


Mikä on ryhmän minimikoko, jotta avaatte puiston sen aukioloaikojen ulkopuolella?

Minimiveloitus puiston avaamiselle on 12 henkilön pääsylippu. Keväällä ja syksyllä puistoon tulee paljon erilaisia ryhmiä, joten kannattaa kysyä tarjous vaikka ryhmäkoko olisi pienempikin info@huikee.co (ei .com)


Onko mahdollista saada ryhmäalennusta jos tulemme isommalla porukalla?

Kun ryhmän koko ylittää 12hlö niin annamme -10% ryhmäalennuksen seikkailulipuista aukioloaikoina. Jos ostat ennakkoon isomman määrän vapaalippuja, kysy tarjousta! info@huikee.co (ei .com)